Logotype for print

Nordic Marine Insurance Day 2024

När: Torsdag 30 maj, som tidigare år har vi förmiddagen reserverad för medlemsbolagen från lunch kl. 12.00 är alla välkomna att delta i Nordic Marine Insurance Day 2024

Var: IVA konferens, Grev Turegatan 16, Stockholm. https://ivakonferens.se

Förmiddagen inleds av Sjöutskottets ordföranden Niklas Bengtsson som efter statistikrapportering och verksamhetsrapport delar ut Sjödiplomet. Härefter ger Jonas Söderberg oss en makroekonomisk omvärldsanalys som följs av en rapport från Dispaschören.

Eftermiddagens program koncentreras kring de oroligheter som i dag påverkar den marina sjöförsäkringsindustrin. Niklas Bengtsson inleder med sedvanliga statistik- och branschuppdateringar. Christopher Hesselbrandt återkommer som moderator och välrenommerade talare ger oss fördjupad kunskap på temat ”A World in Turmoil. Michelle Bockmann, Lloyds Intelligence Servies, ger oss en rafflande inblick i ”the Dark Fleet Shipping”, Malin Högberg, Swedish Club, delar med sig av sin erfarenhet och kunskap i geopolitisk instabilitet samt konsekvenser för marinförsäkringen. Ellinor Landberg, Stena Rederi AB, ger oss rederiets aspekt på de nya svårigheterna som i dag påverkar rederiverksamheten varefter Freddy Furulund och Anders Hovelsrud, DNK, ger oss återförsäkrings-perspektivet på de händelser som är i rörelse. Kristof De Bremme, Marsh, avslutar dagen med makroekonomiska aspekter och konsekvenser som påverkar marinförsäkringsbranschen.

Se program bifogat för ytterligare information.

Avgift: För medlemmar i Svensk Försäkrings Sjöutskottsverksamhet SEK 3 500 + moms och 3 950 + moms för övriga, i avgiften ingår förutom en fantastisk konferens även fika, lunch och middag i Grodans festvåning.

Vidarebefordra gärna vitt och brett… ”the more the merrier”.

Program

Program Nordic Marine Insurance Day 2024

 

Anmälan stängd