Logotype for print

Ny logga och hemsida för Konsumenternas.se

2020-10-29

Idag (torsdag 29 oktober) lanserar Konsumeternas.se en ny hemsida och ny logga. Nya konsumenternas.se vänder sig till den som vill ha koll på bank, försäkring, sparande och pension. Här får du en oberoende och kostnadsfri information.

På nya Konsumenternas.se finns förutom jämförelser av försäkringar och banktjänster även flera praktiska verktyg som kalkyler och guider och tips för olika livssituationer.

- Vi har gjort en rejäl modernisering av hela webbplatsen och förbättrat flera funktioner, som till exempel våra oberoende jämförelser av försäkringar och banktjänster. De täcker en stor del av den svenska marknaden. Vi lyfter fram viktigt innehåll och begränsningar som är bra att känna till. Du kan själv filtrera efter dina önskemål och till exempel jämföra olika bolag, säger Anna-Karin Baltzari Danfors, chef för Konsumenternas Försäkringsbyrå.  

Bland tjänsterna på hemsidan finns jämförelser, guider och checklistor, kalkyler och verktyg, information utifrån livssituationer, nyheter och ett nytt nyhetsbrev.

Konsumenternas Försäkringsbyrå drivs som stiftelse. Bakom Konsumenternas Försäkringsbyrå står Konsumentverket, Finansinspektionen och Svensk Försäkring. Verksamheten finansieras av Svensk Försäkring.