Logotype for print

Behöver du en expert på försäkringar till Almedalen?

2018-04-17

Behöver du någon som kan tala om pensioner, klimatfrågor, sjukvårdsförsäkringar, välfärd eller bedrägerier och brottslighet med försäkringsperspektiv?
Låna en av våra experter.

Våra experter är politiskt oberoende och sakkunniga inom sak- och livförsäkringar. Våra experter kommer att finnas på plats större delen av Almedalsveckan och tar inget arvode för att medverka i seminarieprogram. 

Mats Galvenius, vice vd
Mats pratar gärna om försäkringsbedrägerier, försäkringsrelaterad brottslighet och hur tryggheten i samhället kan öka.

Kontakta Mats


Anna Pettersson Westerberg, chefsekonom
Anna pratar gärna om pensioner och socialförsäkringsfrågor samt välfärdsfrågor i allmänhet.

Kontakta Anna 


Johan Lundström, chefsjurist
Johan ansvarar för regleringsfrågor som berör försäkringsföretag. Han pratar gärna om bl.a. distribution av försäkringar, tjänstepensionsreglering, flytträtt och konsumentskydd. Även rättssäkerhetsfrågor när det gäller reglering ligger honom varmt om hjärtat.   

Kontakta Johan


 

Staffan Moberg, jurist
Staffan är expert på naturskador och klimatanpassningsfrågor. Han pratar också gärna om andra aktuella skadeförsäkringsfrågor samt försäkringsrelaterad brottslighet.

Kontakta Staffan 


Eva Erlandsson, ekonom
Eva pratar gärna om pensioner och välfärdsfrågor. Eva är till exempel mycket väl insatt i frågan om förmånsbeskattning av sjukvårdsförsäkring och vad det innebär för företag och anställda. Skatter och digitalisering är andra expertområden.

Kontakta Eva